30 augustus 2018

Nog beperkt aantal plaatsen bij de meeste najaarscursussen. Wees er snel bij!

Nu de zomervakantie weer achter de rug is, staan wij in de startblokken voor het najaarsprogramma.

De openingslezingen in Groningen (vrijdag 14 september) en Friesland (donderdag 27 september) genieten grote belangstelling. De openingslezing in Friesland is vol. In Groningen zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. De uiterste inschrijfdatum voor de lezing in Groningen is 31 augustus. 

Ook een aantal cursussen is inmiddels volgeboekt. Indien een groep vol is, wordt dit op de website aangegeven bij de desbetreffende cursus. De cursuscode verdwijnt dan uit het rolmenu bij de inschrijfpagina. U kunt dan niet meer inschrijven en ook inschrijven per post is dan niet meer mogelijk. 

Voor de overige cursussen is nog een (soms beperkt) aantal plaatsen beschikbaar, u kunt hiervoor nog inschrijven. 

HOVO in het nieuws

Onlangs is het HOVO in Nederland uitgebreid in het nieuws geweest tijdens een radio-uitzending op npo radio1.

Er verscheen ook een artikel in het nos.nl.

Voor een link naar de radio-uitzending klikt u hier.

Het artikel in de nos.nl kunt u hier bekijken.

Nieuwe locatie in Assen

Met ingang van het najaarsprogramma 2018 zal de Senioren Academie ook gebruik gaan maken van de zalen in het Odd Fellow Huis in Assen.

Het Odd Fellow Huis is gelegen direct naast het NS station. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren) in de omgeving.

De Jozefkerk wordt momenteel verbouwd, waardoor de Senioren Academie in het najaars- en winterprogramma van 2018/2019 geen gebruik kan maken van de zalen.

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar hovo@rug.nl

Wilt u volledig uitgeschreven worden, en wilt u dus ook geen studiegids meer ontvangen, dan kunt u ook hiervoor mailen naar hovo@rug.nl Geeft u daarbij aan dat u volledig uitgeschreven wilt worden. Bij uitschrijving worden al uw  gegevens uit ons adressenbestand verwijderd.