Cursussen Winter/voorjaar 2018

Via deze website kunt u inschrijven voor de winter-voorjaarscursussen 2017 van de Senioren Academie. Er worden cursussen gegeven in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Na uw inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging. Wij verzoeken u contact op te nemen met de administratie als u deze bevestiging na twee weken nog niet hebt ontvangen. In dat geval is er waarschijnlijk iets mis gegaan met uw inschrijving.

Uiterlijk een week voor aanvang van de cursus ontvangt u een deelnamebevestiging met daarin alle praktische informatie over uw cursus.  

Na het verstrijken van de uiterste inschrijfdatum (staat bij elke cursus vermeld) is inschrijving via de site niet meer mogelijk.

 

Belangrijk: de verzending van informatie naar met name 'hotmail-adressen' verloopt tijdelijk met vertraging:
De cursusinformatie wordt één dag na de uiterste inschrijfdatum verzonden naar het mail-adres van alle deelnemers. Wilt u contact opnemen met ons als u de informatie niet ontvangt? Uw mail ontvangen we zonder problemen op hovo@rug.nl

Errata:
- Anders dan in de gids vermeld staat, is de cursusprijs voor de cursus 18WF14 -autobiografisch schrijven € 200 (en niet € 250). 
- De cursus 18WD02-Wetenschappen die het Antropoceen Definieren begint op 29 januari ipv op 22 januari en duurt tot 26 ipv 19 februari.
- De cursus 18WG03-Hannah Arendt begint op 31 januari ipv 24 januari en duurt tot 11 april ipv 4 april.

 

 

 

 

 

De studiegids kunt u hier in zijn geheel bekijken of downloaden.